Home

Onlangs stelde Stephan namens onze fractie voor de tweede keer vragen aan wethouder Mijnans over de verkeerssituatie op de kruising Heemraadlaan/Akkersweg en de ‘hinderprojecten’ in het algemeen. Uit ons eigen onderzoek bleek dat de omleidingsroutes (borden) zeer onduidelijk zijn aangeven en/of ontbreken. Vooral chauffeurs die niet bekend zijn in Spijkenisse en puur op hun navigatie rijden, komen hierdoor in de problemen.


“Wij krijgen veel signalen van inwoners (en maken het zelf ook dagelijks mee) over de onoverzichtelijke en vaak onveilige situaties die ontstaan naar aanleiding van de wegwerkzaamheden”, aldus Stephan.

Inmiddels zien wij dat er na onze vragen extra omleidingsborden zijn geplaatst en dat de routes beter zijn aangegeven. 

VOOR Nissewaard blijft het overigens zeer ‘onhandig’ vinden dat veel ‘hinderprojecten’ tegelijkertijd worden aangepakt. Wij hadden het liever meer gefaseerd gezien. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie