Caitlin Beijl – VOORstander en kandidaatraadslid

Hoi! Mijn naam is Caitlin, ik ben 20 jaar oud, geboren en getogen in Spijkenisse. Ik ben opgegroeid in de wijk de Akkers maar sinds kort woon ik in de leuke wijk de Elementen

Tijdens mijn opleiding heb ik op diverse scholen gezeten. Ik ben begonnen op de Vogelenzang (destijds de Kooy) en heb mijn basisschool jaren afgerond op de Toermalijn. Na de bassischooljaren heb ik 4 jaar de middenkader opleiding sector zorg en welzijn gevolgd op MY College (voorheen de Eilanden)

Nadat ik hiervoor mijn diploma heb behaald ben ik de opleiding Junior Stylist gaan doen op ROC Mondriaan in Den Haag, dit voelde echter niet alsof dit mijn roeping was, en om die reden ben ik destijds geswitched naar de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener op het Zadkine in Rotterdam waar ik nu in mijn laatste jaar van de opleiding zit. Hierna wil ik ook nog een HBO-opleiding gaan doen.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn hond te wandelen of een boek te lezen. Als ik verder nog wat tijd over heb zet ik mij in voor de onderneming van mijn vader en ontwerp ik reclame uitingen voor de social media platformen of reclamezuilen in de regio.

Waarom ik VOORstander ben? Omdat ik waarde hecht aan een Nissewaard VOOR iedereen, iedere burger heeft een stem en wij als volksvertegenwoordigers van onze burgers zorgen er voor dat deze gehoord moet gaan worden. Zoals standpunt één van onze partij zegt: burgers bepalen de politieke agenda en dat willen wij waarmaken.

Samen met VOOR Nissewaard en de burgers van Nissewaard wil ik mij inzetten voor een beter functionerende gemeente in de ruimste zin. Ik wil mij verdiepen in diverse onderwerpen en mijn (en daarbij jullie stem) laten horen!