Fred Kegel

Fred Kegel is getrouwd, vader van drie kinderen en inmiddels trotse opa van kleindochter Milou en kleinzoon Vince. Hij woont in de wijk Groenewoud in Spijkenisse.
Fred was 13 jaar de eigenaar van Freddy’s IJssalon in het centrum van Spijkenisse.
In deze tijd zat hij ook acht jaar in het bestuur van de winkeliersvereniging als voorzitter en penningmeester en was hij betrokken bij de oprichting van de BIZ Centrum.
Daarvoor was hij 17 jaar werkzaam in de sanitairbranche. Sinds de verkoop van de ijssalon aan zijn zoon Nick, werkt hij parttime bij Van Noort in Zuidland.
Fred heeft 18 jaar op hoog niveau gejudood en 9 jaar fanatiek gesquasht.

Waarom in de lokale politiek?
“Omdat het lokaal anders kan en moet! Daarvoor wil ik via de politiek de daad bij het woord voegen of zoals men in Rotterdam zegt: de mouwen opstropen!”

Waarom VOOR Nissewaard?
“Omdat VOOR Nissewaard een partij van aanpakkers is VOOR en door Nissewaarders.
Zij hebben een realistische kijk op wat er beter en anders kan in Nissewaard en hebben zich omringd met een team van experts in diverse vakgebieden. Deze combinatie van daadkracht en inhoud spreekt mij juist aan.” 

Wat kunt u van mij verwachten?
“Een gedreven aanpakker die tijd en energie wil stoppen om doelen met veel enthousiasme te behalen. Dit zal gaan met vallen en opstaan, maar de aanhouder wint!”