Remon van Bree – Raadslid

Mijn naam is Remon van Bree, ik ben 48 jaar, samenwonend met vriendin Ursula en twee inwonende bonuskinderen Stacey en Jason en hond July in de wijk Maaswijk in Spijkenisse.

Ik ben geboren in Hoogvliet en ben vanaf mijn 24e in Spijkenisse komen wonen. Sinds 2003 ben ik de trotse eigenaar van RVBnet Automatisering en ontzorgen wij al vele tevreden MKB bedrijven op het gebied van Cloud werkplekken- en servers, de levering van hard-  en software en VoIP telefonie en leveren wij diensten zoals systeem- en netwerkbeheer.

Ik vind het belangrijk om mijzelf in te zetten voor de samenleving, zo zet ik mijzelf al langer in voor een betere ontsluiting van Nissewaard en omstreken en heb hiervoor een paar jaar geleden een petitie gestart. Een aantal jaar geleden ben ik gestart met buurtpreventie opstarten in de Maaswijk, door Corona heeft dit destijds niet opgestart kunnen worden, maar nu is dit wel weer mogelijk en zijn de eerste vrijwilligers al bezig met de voorbereidingen.

De politiek heeft al lange tijd mijn interesse, zaken die mijn interesse hebben zijn: een betere ontsluiting voor het eiland Voorne Putten, een beter klimaat voor de  ondernemers in Nissewaard en vooral lokaal samenwerken en niet bedrijven van buiten Nissewaard inschakelen terwijl je in je eigen gemeente deze ook vind en kan inschakelen.
Bewoners actief informeren en betrekken bij belangrijke zaken  i.p.v. zaken door te drukken zonder inspraak of niet te luisteren naar bezwaren. Daarmee zorg je dat de politiek interessant en transparant wordt voor iedereen.

Ook het aanbod van betaalbare woningen is in Nissewaard een groot probleem, de prijzen van koopwoningen rijzen de pan uit en huurwoningen zijn er nauwelijks, meer bouwen is zeker noodzakelijk echter de ontsluiting is hierin cruciaal en wordt nu niet of nauwelijks in de plannen meegenomen.

Het is natuurlijk erg gemakkelijk om zaken vanaf de zijlijn te roepen maar nog beter is om hier ook wat mee te doen, dit is voor mij de reden dat ik mijzelf heb aangesloten bij VOORNissewaard als kandidaat raadslid en mij wil gaan inzetten voor bovengenoemde zaken.

Ik heb superveel zin deze uitdaging aan te gaan en hoop op jullie steun natuurlijk! Er is politiek veel te doen VOOR Nissewaard!”

Met vriendelijke groet,

Remon van Bree