Stephan van Uden – Lijsttrekker / raadslid

Ruim vier jaar geleden ben ik politiek actief geworden met de ambitie om invloed te kunnen uitoefenen op mijn directe leefomgeving. Ik deed mee met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Na de verkiezingen ben ik actief gebleven binnen de lokale “politieke arena” via het burgerinitiatief VOOR Nissewaard. Met VOOR Nissewaard als politieke partij wil ik het verschil maken voor de inwoners van Nissewaard op het gebied van zorg & welzijn, wonen & leefomgeving, mobiliteit, werk & ondernemerschap. Mijn loopbaan na mijn studie ben ik begonnen bij PTT Post/ PostNL, waar ik diverse operationeel – en commercieel leidinggevende functies heb bekleed.

Inmiddels ben ik al 16 jaar als ondernemer/consultant bezig bedrijven en mensen te bewegen. Beweging naar nieuwe markten, nieuwe klanten of een nieuwe carrière. Naar vooruitgang. Mensgericht en met oog voor individuele en collectieve belangen. Ik ben gewend te overleggen, te overtuigen en besluiten te nemen. Het resultaat telt. In de politiek is dat niet anders. Niet pappen en nat houden. Maar resultaatgericht aanjagen, oppakken, doorpakken en realiseren. Ik zal alles wat ik aan vaardigheden, kennis en kunde heb, inzetten VOOR Nissewaard”.