Els Barendregt is door het bestuur van VOOR Nissewaard in het zonnetje gezet. Els is als Nissewaarder een VOORbeeld voor anderen. Zij ontving met recht de titel “VOORbeeld VOOR Nissewaard” en de bijbehorende trofee.

Als geboren en getogen Spijkenisser staat zij als ‘positiviteitsguru’ te boek. 

Ze kent iedereen en iedereen kent haar. Is het niet via haar bedrijf Move On communicatie, dan zeker door haar inzet voor veel goede doelen. Ze is de drijvende kracht achter “Olifant-uit-logeren” van Villa Joep om onderzoek naar kinderkanker mogelijk te maken.

En pas geleden nog heeft zij de actie ondersteund van Jeanet Gerssen, die over het Pieterpad liep voor Stichting Hulphond Nederland om zo ook de behandeling van PTSS (Post-Traumatisch-Stress-stoornis) met de inzet van hulphonden onder de aandacht te brengen. Om nog maar te zwijgen over haar actieve rol en bijdrage bij tal van andere evenementen.

Als betrokken inwoonster van Nissewaard is Els altijd bezig met wat goed is voor de gemeenschap. Oprecht betrokken en geïnteresseerd in haar medemens en omgeving.

In alles wat Els doet, voegt ze een stukje van zichzelf toe met als credo: ‘Wees een rebel voor de belangrijke zaken en tel je zegeningen’. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie