LINQ media voorzien onze regio al ruim 30 jaar van al het lokale nieuws op radio, tv en social media. Dit doen ze dankzij de tomeloze inzet van zo’n 20 vrijwilligers.

In juni 2022 heeft het bestuur van LINQ Media het VOORbeeld van VOOR Nissewaard uitgereikt gekregen. Uit handen van Stephan van Uden en raadslid Remon Van Bree ontving voorzitter Hans van Hoof met veel trots en kippenvel deze trofee.

Het VOORbeeld wordt uitgereikt aan sociaal maatschappelijke organisaties of individuen die zich (vaak) op vrijwillige basis inzetten voor Nissewaard en dus zo een voorbeeld zijn voor onze gemeente.

“We hebben voor LINQ gekozen omdat zij al jarenlang met een harde kern van ruim 20 enthousiaste vrijwilligers onze regio voorzien van al het lokale nieuws op radio, tv en social media. Van festivals tot sportwedstrijden en van nieuws uit de wijken tot politieke debatten, LINQ doet overal verslag van. Zij zijn de lokale verbindende schakel. Vandaar ook de naam LINQ”, aldus Van Uden. “Des te meer een goede reden om deze mooie organisatie te waarderen met ons VOORbeeld.”

Voor de twee anderen bestuursleden, Theo de Jong en Jack Hilberding, kwam de uitreiking als een volkomen verrassing. “Hans was op de hoogte”, gaat Van Uden verder. “Wij checken eerst of een organisatie wel open staat voor de ontvangst van onze trofee. Hans reageerde direct enthousiast en ziet het als een enorme erkenning voor ruim 30 jaar lokale media maar met name voor de tomeloze inzet van alle vrijwilligers”.

Het VOORbeeld kreeg direct een mooie, prominente plaats in de “prijzenkast” van LINQ waar deze voor alle medewerkers te bewonderen is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie