Met jaarlijks ruim 80.000 bezoekers is de Paardenmarkt Heenvliet het best bezochte evenement in Nissewaard. En dan te bedenken dat de eerste paardenmarkt in Heenvliet al in 1469 plaatsvond.

Nu ruim 550 jaar later komt het bestuur van dit geweldige evenement nog wekelijks samen in het oude Tolhuis (bestuurskantoor en tijdens het evenement het episch centrum van de organisatie) om de volgende editie te bespreken.

Inmiddels is de traditionele paardenmarkt uitgegroeid tot een evenement van formaat met een grote kermis en gezellige braderie.

Zowel de inwoners van de Gemeente Nissewaard als bezoekers uit de wijde omgeving genieten jaarlijks, tijdens het Pinksterweekend van alle festiviteiten.

Een enorme grote groep enthousiaste vrijwilligers is dag en nacht in touw met het op- en afbouwen en het goed laten verlopen van het evenement. Half Heenvliet is rondom de Pinksterdagen druk in de weer om het alle bezoekers naar hun zin te maken. Aan het roer van deze grote operatie staat voorzitter Ronald van der Vlies.

Voor VOOR Nissewaard was dit de reden om alle vrijwilligers van de Paardenmark Heenvliet te bedanken voor al hun inzet met het VOORbeeld.

Op woensdagavond 16 november 2022 overhandigde VOOR Nissewaard raadslid Remon Van Bree, in bijzijn van het voltallige bestuur, de “gouden” duim aan Ronald van der Vlies. Deze gaf in zijn reactie aan blij te zijn met deze mooie erkenning voor het harde werk en enthousiasme van alle vrijwilligers en zorgt ervoor dat het VOORbeeld een mooie plaats krijgt in het bestuurskantoor

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie