Een aantal maal per jaar reiken wij ons VOORbeeld uit aan inwoners (of organisaties) die zich belangeloos inzetten voor een nog mooier en beter Nissewaard. Met dit VOORbeeld laten wij zien hoeveel waardering wij hebben voor de tomeloze inzet van deze vrijwilligers en hoezeer zij een echt voorbeeld zijn voor onze samenleving. Inmiddels zijn de volgende VOORbeelden uitgereikt:

Repair Café Spijkenisse

Op donderdagmiddag 15 juni jl. hebben wij ons VOORbeeld uitgereikt aan de mannen en vrouw van het Repair Café Spijkenisse. Al bijna 10 jaar wordt op de donderdagmiddag Wijkcentrum De…

Lees meer

Stichting Paardenmarkt Heenvliet

Een enorme grote groep enthousiaste vrijwilligers is dag en nacht in touw met het op- en afbouwen en het goed laten verlopen van de regionaal befaamde Paardenmarkt (jaarlijks ruim 80.000 bezoekers).

Lees meer

Kinder Vakantie Spelen

De vrijwilligers van KVS organiseren al ruim 40 jaar (met 80 geweldige vrijwilligers!) dit fantastische evenement in de Gemeente Nissewaard.

Lees meer

Luierbank Nissewaard

Myriam Boelhouwer voorziet wekelijks ruim 25 gezinnen die het financieel zwaar hebben van luiers, billendoekjes, babyvoeding enz. Zij vergeet hierbij ook de vluchtelingen uit Oekraïne niet.

Lees meer