Een aantal maal per jaar reiken wij ons VOORbeeld uit aan inwoners (of organisaties) die zich belangeloos inzetten voor een nog mooier en beter Nissewaard. Met dit VOORbeeld laten wij zien hoeveel waardering wij hebben voor de tomeloze inzet van deze vrijwilligers en hoezeer zij een echt voorbeeld zijn voor onze samenleving. Inmiddels zijn de volgende VOORbeelden uitgereikt:

Richard de Bijl

Richard levert als judoleraar al meer dan 50 jaar een buitengewone, sociaal maatschappelijke prestatie met zijn sportactiviteiten. En dat gaat veel verder dan alleen sport.

Lees meer

Generatie Moestuin Noord

De 6 drijvende krachten realiseren niet alleen een prachtige (moes)tuin, maar onderhouden die samen met de buurt en organiseren allerlei activiteiten. Hierdoor is er een enorme betrokkenheid ontstaan.

Lees meer

LINQ Media

LINQ media voorzien onze regio al ruim 30 jaar van al het lokale nieuws op radio, tv en social media. Dit doen ze dankzij de tomeloze inzet van zo’n 20 vrijwilligers.

Lees meer

Luierbank Nissewaard

Myriam Boelhouwer voorziet wekelijks ruim 25 gezinnen die het financieel zwaar hebben van luiers, billendoekjes, babyvoeding enz. Zij vergeet hierbij ook de vluchtelingen uit Oekraïne niet.

Lees meer